Πολιτική απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας www.linagavra.com  υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα.

Προσωπικά δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email σας, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) μόνο όταν συμπληρώσετε την σχετική ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ώστε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας.

Σύνδεσμοι

To www.linagavra.com περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Cookies

Οι περισσότερες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της δικής σας εμπειρίας, επιτρέποντας στην κάθε ιστοσελίδα να σας «θυμάται», είτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας (χρησιμοποιώντας ένα «προσωρινό cookie»), είτε για επανειλημμένες επισκέψεις (χρησιμοποιώντας ένα «μόνιμο cookie»). Οι λειτουργίες των cookies είναι πολλές και διαφορετικές, όπως το να σας επιτρέπουν να πλοηγήστε μεταξύ σελίδων αποτελεσματικά, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα. Τα cookies κάνουν την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα ταχύτερη και ευκολότερη.  Τα cookies μπορεί να ενεργοποιούνται από την ιστοσελίδα που επισκέπτεστε («cookies πρώτου μέρους») ή μπορεί να ενεργοποιούνται από άλλες ιστοσελίδες που «τρέχουν» περιεχόμενο στην ιστοσελίδα («cookies τρίτων μερών»).  Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε το φυλλομετρητή σας ώστε να σας ειδοποιεί όταν σας αποστέλλονται cookies, ή μπορείτε και να τα απορρίψετε εντελώς. Επίσης, μπορείτε να διαγράψετε cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί.

Cookies που συλλέγουμε:

Το cookie συνεδρίας χρήστη είναι ένα αναγνωριστικό γενικού σκοπού που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των μεταβλητών συνεδρίας χρήστη. Συνήθως είναι ένας τυχαία παραγόμενος αριθμός. Η χρήση του αφορά συγκεκριμένα την ιστοσελίδα και χρησιμοποιείται για να διατηρήσει την κατάσταση σύνδεσης ενός χρήστη μεταξύ διαφόρων σελίδων εντός του ίδιου ιστότοπου.

Μετράμε τους επισκέπτες μας στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας το Google Analytics. Αυτό το εργαλείο καταγράφει ποιες σελίδες παρακολουθείτε εντός του ιστότοπού μας, πώς φτάσατε στον ιστότοπό μας, καθώς και κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι ανώνυμες – συνεπώς δεν γνωρίζουμε ποιος είστε, παρά μόνο ότι κάποιος επισκέφθηκε τον ιστότοπό μας. Οι πληροφορίες που εξάγουμε από τη μέτρηση και την αξιολόγηση των στατιστικών που συλλέγουμε, μάς βοηθούν να καταλάβουμε ποια τμήματα του ιστότοπού μας πηγαίνουν καλά, πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπό μας, κ.ο.κ. Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουμε τον ιστότοπό μας καλύτερο.

Cookies τρίτων μερών:

Αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν κουμπιά κοινωνικών δικτύων και παρόμοια χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας – όπως τα κουμπιά ‘Like’ και ‘Tweet’. Για να το κάνουμε αυτό, ενσωματώνουμε κώδικα που παρέχουν αυτοί και που εμείς δεν ελέγχουμε. Για να λειτουργήσουν, τα κουμπιά τους γενικά γνωρίζουν αν είστε συνδεδεμένος. Για παράδειγμα, το Facebook χρησιμοποιεί αυτή τη λειτουργία για να σας ενημερώσει ότι η σελίδα που επισκέπτεστε «αρέσει σε x φίλους σας». Δεν έχουμε καμία πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και ούτε μπορούμε να ελέγξουμε πώς αυτά τα δίκτυα χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες. Τα κοινωνικά δίκτυα, συνεπώς, μπορεί να γνωρίζουν ότι παρακολουθείτε τον παρόντα ιστότοπο, αν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους (δεν σημαίνει ότι το κάνουν, αλλά οι πολιτικές τους συχνά υπόκεινται σε αλλαγές). Εφόσον ο ιστότοπός μας είναι εντελώς άκακος, φανταζόμαστε ότι αυτό δεν αποτελεί αιτία ανησυχίας για τους περισσότερους χρήστες.

Ο ιστότοπός μας λειτουργεί και χωρίς cookies, αλλά θα χάσετε κάποια χαρακτηριστικά και λειτουργίες του αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, και ιδιαίτερα από τρίτα μέρη, όπως κουμπιά κοινωνικού διαμοιρασμού κλπ.

Προστασία και ασφάλεια

Το www.linagavra.com  διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Καθημερινά ελέγχουμε τον ιστότοπο μας και παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μέγιστη ασφάλεια του από κακόβουλους χρήστες και λογισμικό.

Διατηρούμε αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, με μέγιστο χρονικό διάστημα διατήρησης των στοιχείων τα 2 χρόνια, ή τα 5 χρόνια εφόσον επιβάλλεται από το νόμο για οικονομικούς και φορολογικούς σκοπούς.

Δικαιώματα χρηστών

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει οποιαδήποτε στιγμή μαζί μας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή ακόμα την διαγραφή του.

Στοιχεία ιδιοκτησίας - Επικοινωνία

Ο ιστότοπος www.linagavra.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Γαβρά Λίνα, με έδρα την Αθήνα - Κολωνάκι, οδός Ηροδότου 17.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
  • Ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που αναγράφεται ανωτέρω.
  • τηλεφωνικά, στον αριθμό 215 555 7343
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@linagavra.com

Σας περιμένουμε...

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μοναδικά και μοντέρνα κομμάτια! Μπορούμε να δημιουργήσουμε ρούχα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, αποκλειστικά για εσάς!


Made with love by Lina Gavra. All rights Reserved.

Developed by intraCORE